Groots met een zachte G

Guus Meeuwis bezoekt op 9, 10, 11 juni 2022 het Philips Stadion in Eindhoven voor de 15e editie van zijn Groots met een zachte G concerten! Speciaal voor de VIP-gasten van Groots met een zachte G, zal topchef Dick Middelweerd zijn deuren openen in het Philips Stadion. Onder het toeziend oog van Guus stelt Dick een tongstrelend menu samen met de onmiskenbare signatuur van de twee Michelin sterren chef. Aansluitend op het culinaire gedeelte van de avond, bekijken de VIP gasten het concert vanaf de beste plaatsen in het stadion en kunnen zij nog even nagenieten tijdens de na borrel. Zowel het concert als de VIP experience zijn een ware beleving op zich: Gastronomisch, Gezellig, Groots, Gastvrij, Geweldig en Genieten. Uiteraard met een hoofdletter G!

Grootzs verzorgt al 14 jaar lang de VIP-productie van de Guus Meeuwis concerten in opdracht van Modestus Concerts.