Charlotte de Groot

Charlotte de Groot

Owner | Project Manager

Sinds 2009 werkt Charlotte met veel enthousiasme, plezier en succes als freelancer voor opdrachtgevers in diverse branches. Het opzetten en aansturen van een evenement is haar op het lijf geschreven.

Haar passie is het organiseren van evenementen en het liefst is Charlotte met zoveel mogelijk dingen tegelijk bezig. Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan als producer concerts & events bij The Entertainment Group (TEG), kwam het idee om dit verder uit te breiden en haar diensten op freelance basis aan te bieden. TEG was een bron aan unieke momenten, evenementen én ervaring. Tijdens deze periode heeft ze ook haar gedrevenheid en discipline voor het organiseren en regelen van evenementen ontwikkeld en is Grootzs ontstaan.

In de afgelopen 7 jaar tijd heeft Grootzs al bij veel verschillende evenementen mogen werken. Van een groot publieksevenement met 30.000 personen tot een privé diner van 30 personen; elke opdracht is een uitdaging waar elke dag met veel plezier aan gewerkt wordt. Tevens is Charlotte trots dat Grootzs is uitgegroeid tot een breed full service bedrijf die voor alle lagen binnen een productie ingezet kan worden, maar ook kan aansturen en structureren.